Бившият футболист на Левски Атанас Курдов е изявил сериозен интерес към четвъртодивизионния ЦСКА 1948. Любопитната новина бе съобщена от Канал 3. В момента отборът, който е воден от Валентин Илиев, няма официални мачове, тъй като сезонът приключи, но футболистите продължават да поддържат форма и не са излезли във ваканция.

ЦСКА 1948 търси сериозни попълнения за пролетта, а Атанас Курдов със сигурност може да вдигне класата на тима, съставен предимно от тийнейджъри. Самият нападател е поискал скоро да се присъедини към столичния Септември, който е един от водачите във Втора лига. Треньорът Николай Митов обаче не е пожелал да даде шанс на юношата на „сините". За последно Курдов игра в Левски през миналия сезон.

Той дори бе титуляр в някои мачове, но след това бе отстранен и разтрогна с клуба. Атанас Курдов е играл още през кариерата си за Леверкузен, Ботев (Пд), Локо (Пд), Славия и Астана. Той продължава да се съди с казахстанския клуб за неполучени заплати и ще реши къде да играе след края на делото.