За зимната селекция на ЦСКА-София решаваща дума ще има... Станимир Стоилов, научи „Меридиан Мач". Мъри обаче не е пряко ангажиран с трансферите на „Армията", а просто коментира набелязаните чужденци с приятеля си Стамен Белчев, който наскоро бе утвърден за треньор на „червените". Двамата са много близки още от периода, който са играли заедно в Хасково, а след това Мъри Стоилов е помагал и в треньорската кариера на Белчев.
 
Основната двигателна сила на селекцията на ЦСКА-София е главният мениджър Стойчо Стоилов, но всяко негово предложение се коментира от шефовете на клуба, като думата има и треньорът Стамен Белчев, който най-добре знае на кои позиции трябва да подсили отбора си.
 
Треньорът се допитвал за мнението на Станимир Стоилов, който има наблюдение върху много от актуалните футболисти на пазара, тъй като самият той търси постоянно подходящи играчи за своя Астана.
 
„Червените" няма да правят мащабна селекция през зимата заради по-малките възможности на пазара, но ще се опитат да оправят някои грешки от лятото, когато бяха привлечени много португалци, повечето от които не оправдаха доверието. Със сигурност ще бъдат търсени нови попълнения и на позициите десен защитник и вътрешен халф заради сигурното напускане на Станислав Манолев и Борис Галчев.