Още по темата

 

ЦСКА представи трима от младите таланти, които ще бъдат част от мъжкия отбор. Това са Слави Петров, Ангел Лясков и Тонислав Йорданов. И тримата футболисти ще пътуват с ЦСКА за лагера в Испания. 

Слави Петров - Вратар. Роден на 18.07.1998. В ДЮШ на ЦСКА от 2009 година. Национален състезател до 19 години. През сезона играе за ЦСКА U19 в Елитната юношеска група и за ЦСКА II във Втора професионална лига. За дублиращия отбор има записани 3 срещи като титуляр. През миналия сезон Слави Петров попадаше в групата на мъжкия отбор за мачовете от турнира за Купата на България.

Ангел Лясков - Защитник. Роден на 10.11.1998. Национален състезател до 19 години, един от основните футболисти в състава. За ЦСКА II има записани 13 мача през есента, в които отбеляза две попадения. 

Тонислав Йорданов - Централен нападател. Роден на 27.11.1998. Национален състезател до 19 години. Започва кариерата си във Видима-Раковски (Севлиево). Играе за ЦСКА U19 и ЦСКА II. За втория отбор на армейците има 6 мача и 1 гол през есента. За срещата с Дунав (Русе) бе включен за първи път в групата на първия отбор.