Борис Галчев вече не е част от отбора на ЦСКА-София. Днес Галчев бе освободен и вече няма да носи червената фланелка.

„Армейците“ обявиха новината на клубния си сайт, като уточниха, че по взаимно съгласие договора си разтрогна и Анатолий Господинов, който е резервен вратар.

Раздялата с Галчев беше повече от очаквана предвид едно от последните интервюта на основния акционер в клуба Гриша Ганчев. Тогава бизнесменът обяви, че е „зачеркнал с дебелия флумастер“ капитана на ЦСКА-София заради изказвания, които той си е позволил да прави.

Галчев първоначално беше отстранен от отбора и прекара 2 месеца извън игра. Впоследствие той се появи 1-2 пъти като резерва, но в последните мачове за 2016 година отново спря да попада в групата за мачовете.

Господинов от своя страна беше в позиция на трети страж, след като през лятото на същия пост бе привлечен Георги Китанов от Черно море. Той не записа нито един мач дотук през кампанията.

Ето и официалното съобщение от сайта на ЦСКА-София:

Армейци,

Днес по взаимно съгласие бяха разтрогнати договорите на състезателите Анатолий Господинов и Борис Галчев. Ръководството и спортно-техническият щаб на Професионален футболен клуб ЦСКА пожелават на Анатолий и Борис бъдещи успехи!