Основната цел на ЦСКА-София през зимния трансферен прозорец става все по-трудно осъществима, пише "Меридиан мач". Намирането на класен централен нападател, който да поведе атаката на тима през пролетния дял от сезона, се оказва изключително тежка задача за Стойчо Стоилов и целият селекционен екип в новосформирания клуб.
 
Последният набелязан играч също пренебрегна офертата от Бори-совата градина и даде да се разбере, че не е поблазнен от възможността да се присъедини към третия във временното класиране на родната Първа лига. Анди Поло от перуанския Университарио ще продължи кариерата си в мексиканския Монар-кас Морелия, което ое потвърдено и на страницата му в електронната енциклопедия „Уикипе-дия". Той игра под наем в клуба, за който се появи информация, че иска Хеан Деса от Левски и това е причината атакуващият халф да се закъснее за началото на подготовката на „сините". Правата му се държаха от колумбийския Милионариос, който обаче вече се е договорил с мексиканците за трансфера на 22-годиш-ния футболист и остава само да се видят резултатите от медицинските прегледи, за да се фина-лизира сделката.
 
Поло подписа с италианския гранд Интер на 31 януари 2014 г., но веднага бе преотстъпен и не изигра нито една минута за „нерадзурите".
 
Ситуацията налага нова обиколка в чужбина на селекционера Стойчо Стоилов, който следи още един играч, но вече набелязва и нови варианти за нападението.