ЦСКА ще обяви до края на деня как ще процедира с Павел Головодов. 18-годишното крило и ръководството на армейците проведоха нова среща вчера, на която е било обсъдено бъдещето на играча.

Индикациите сочат, че той по-скоро ще получи нова шанс от шефовете на червените, но днес се очаква от ЦСКА да обявят официално какво точно е решението за Павел.

Шефовете на „Армията” са склонни да му дадат още една възможност, въпреки че го разкритикуваха остро с позиция на официалния си сайт в понеделник. Тогава обаче клубът не съобщи, че го освобождава, а и самият Головодов заяви, че все още е футболист на ЦСКА.

В началото на седмицата той отказа да пътува за лагера на дубъла в Тетевен, тъй като е искал да си намери нов отбор. Головодов е бил допълнително демотивиран и от това, че стипендията му е била спряна в продължение на няколко месеца.

В крайна сметка Головодов се е срещнал със Стойчо Стоилов вчера, а резултатът от техните разговори би трябвало да стане известен днес. Ако всичко е наред, Павел все пак ще пътува за Тетевен, където ще се готви под ръководството на треньора на дубъла Светослав Тодоров за пролетния полусезон.

„Не искам да коментирам абсолютно нищо за нещата, които излязоха по мой адрес. Нито ще кажа дали оставам, нито дали си тръгвам. Моля разберете, че не мога да говоря по въпроса”, лаконичен бе Головодов пред „Тема Спорт”.

„Той категорично е най-обгрижваното дете в ЦСКА. Живее самостоятелно, а не на общежитие. Стипендията му е сред най-високите. Полагаме много усилия да му помагаме, но въпросът е какво получаваме насреща”, коментира пък ръководен фактор в клуба.

18-годишният Головодов на няколко пъти е нарушавал спортния режим и дисциплината, поради което търпението на ЦСКА към него вече достига крайния си предел.