Двама 18-годишни юноши на ЦСКА ще направят дебют за представителния отбор в утрешната контрола срещу Локо Москва. Минути ще запишат Ангел Лясков (ляв бек/крило) и Тонислав Йорданов (нападател). Досега те не са играли за първия тим, а за дубъла във Втора лига. На терена ще се появи и техният връстник Слави Петров, който е вратар, но вече има участия за ЦСКА.
 
Треньорът на армейците Стамен Белчев възнамерява да пусне срещу Локо Москва всички играчи, които се готвят в Испания. Това означава, че ако няма проблеми с контузии, 26-има състезатели ще запишат участие срещу руснаците. Белчев е изготвил план, по който да пуска футболистите, като полевите играчи ще бъдат напълно подменени на почивката, а за тримата вратари е планирано да си разделят по 30 минути. От първата минута ще започнат по-опитните футболисти, които бяха предимно титуляри през есента.
 
Има някои играчи, които тренират на облекчен режим, тъй като са с леки оплаквания, но прогнозите сочат, че ще са на линия за спаринга. Двубоят ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2. Днес тимът ще се готви двуразово, а в деня на мача ще има още едно занимание сутринта.
 
В същото време "Тема Спорт" разбра, че отборът провежда всекидневни игри за сработване на колектива. Те продължават по един час -обикновено от 17:00 до 18:00. Това е нововъведение в подготвителния процес от страна на треньорския щаб. Химията в съблекалнята не бе на добро ниво през есента и затова в момента се работи специално по подобряването й.
 
"Готвим се отлично, за щастие и температурите се нормализираха, след като валя сняг в четвъртък. Настроението в отбора става все по-високо и подготовката върви по план", коментираха от щаба на ЦСКА пред Тема Спорт".