Николай Бодуров ще прибира по 10 000 лева на месец в ЦСКА. Както е известно, след 8 месеца без футбол бившият национал беше приютен от Гриша Ганчев в ЦСКА. Защитникът ще играе за "червените" до края на сезона. 

10 000 лева получава и неговата вярна дружка и бивш съотборник в "Литекс" Станислав Манолев. И двамата се озовават на стадион "Българска армия", след като не могат да си намерят отбор зад граница.

Бодуров за последно игра за датския "Мидтиланд" през май миналата година като преотстъпен от "Фулъм". Тогава той дори записа участие срещу "Манчестър Юнайтед" в турнира Лига Европа. Впоследствие "котиджърс" го освободи, а защитникът се оказа ненужен и в Дания.

В последните месеци бранителят безуспешно опитва да се уреди с договор. Тази седмица той бе на проби в кипърския АПОЕЛ (Никозия), но дори и там се отказаха от услугите му.

В крайна сметка неговият бивш началник му подава ръка в тежък момент. Навремето Гриша Ганчев се облажи от Николай с 1 милион евро. Точно за такава сума защитникът премина от "Литекс" в английския "Фулъм" през лятото на 2014 година.

На 30 май Бодуров ще навърши 31 години, а лятото ще опита да хване последния влак за трансфер навън. Защитникът има 35 мача и 1 гол за националния отбор на България.