ЦСКА-София ще привлече още двама нови футболисти до петък, пише ''Тема Спорт''.

"Армейците" са на финалната права в преговорите за тях. От клуба не уточниха дали става въпрос за свободни агенти, или ще бъде платено за правата им. Дори не е изключено още днес или утре да бъде обявено привличането на единия от двамата нови. Те ще са на постовете централен нападател и крило и ще допълнят селекцията след привличането на Николай Бодуров.

За върха на атаката отдавна се спряга името на Рафаел Двамена от Аустрия (Лустенау), но на този етап няма окончателно развитие около неговото привличане. Австрийците искат да изкопчат максимално вискока трансферна сума и до последно ще протакат продажбата му.

В медийното пространство като вариант пред "червените" бе спряган и бившият нападател на Ботев (Пловдив) Юнес Хамза. Тунизиецът в момента е водач в голмайсторската листа в гръцката Суперлига, като има 12 попадения с екипа на Шкода (Ксанти). От ЦСКА-София обаче не потвърдиха информациите за интерес към Хамза, като заявиха, че гледат друг играч.

Новите попълнения най-вероятно ще се присъединят директно към лагера в Испания. Треньорският щаб е в течение на преговорите и вече очаква пристигането на въпростине футболисти.

С тези трансфери се очаква и да приключи селекцията на "армейците". Шансът да бъдат привлечени още играчи