Футболистите на ЦСКА-София направиха последна тренировка в София преди подновяването на шампионата. Заниманието се проведе на стадион "Българска армия", след което армейците отпътуваха на лагер преди първата официална среща за 2017 година, съобщава официалната страница на клуба.

В неделя (19 февруари) ЦСКА-София гостува на Черно море в среща от 20-и кръг на Първа професионална лига. Двубоят ще се играе на стадион "Калиакра" в град Каварна, заради липса на лиценз на стадион "Тича" във Варна. В първата среща през есента червените победиха с 1:0 с гол на Густаво Кулма в добавеното време на мача. В класирането ЦСКА-София е трети, на 3 точки пред Черно море. Старши треньорът на червените Стамен Белчев определи група от 20 футболисти за лагера.

От групата със сигурност ще отпадне един чужденец, тъй като Белчев води със себе си четирима човека, които не са граждани на ЕС. Утре в 12.30 часа отборът ще направи една тренировка и след това ще стане ясен и стартовият състав.

Вратари: Георги Китанов, Александър Конов

Защитници: Николай Бодуров, Рафаел Перес, Александър Дюлгеров, Антон Недялков, Стойчо Атанасов, Пламен Гълъбов

Полузащитници и нападатели: Рубен Пинто, Давид Симао, Петрус Бумал, Руи Педро, Никола Колев, Густаво Кулма, Кирил Десподов, Арсенио Нунеш, Кевин Кубемба, Фернандо Каранга, Милчо Ангелов и Кевин Меркадо.

Стамен Белчев не рискува със Станислав Манолев, който не е напълно готов за игра. Освен него в София останаха още Божидар Чорбаджийски (който е наказан) и Кристиян Малинов, който също не е напълно готов за игра.