Десетина от тарторите на една от най-свирепите фракции на ЦСКА (Москва) дойдоха специално за дербито от българското първенство между софийските им „събратя" срещу „Левски", което е днес, пише "24 часа".

Хулиганите от „Момчетата в черно" успяха да пуснат снимки от стадион „Българска армия" в социалната мрежа „В контакте". На едно от помощните игрища в Бо-рисовата градина те бяха спретнали набързо и графит, увековечаващ приятелството между московския и софийския ЦСКА.
 
На северната трибуна на националния стадион ще дойдат и хора от крайните фракции от агитките на „Партизан" и „Стяуа". Както е известно, феновете на ЦСКА са в отлични отношения с ултрасите на сръбския и румънския гранд.
 
Фен клуб „Сектор Г" призова всички „армейци" да подкрепят ЦСКА в утрешното 139-о издание на вечното дерби. Ултрасите готвят поредната впечатляваща хореография, а интересът към мача е огромен.
 
Привържениците се надяват да се повтори картината от волейболното дерби, по време на което „червените" тотално доминираха и на терена, и на трибуните в зала „Арена Армеец".
 
Шествието на „червените" фенове започва в 12,30 ч от „Кравай" до НДК, като привържениците се събират час по-рано.
 
В ЦСКА се надяват, че поне 10 000 привърженици ще напълнят сектора с агитката зад вратата откъм Орлов мост.   Още  5   хиляди „червени" фенове се очакват да бъдат и в сектор „В".
 
Останалите два сектора са отделени за привържениците на символичните домакини в съботния двубой - „Левски". В последното дерби, завършило 1:1, запалянковците на ЦСКА имаха лек превес над „сините".