Треньорът на Монтана Атанас Джамбазки прие хладнокръвно поражението 1:2 от ЦСКА-София. Според него играчите му са имали някои добри моменти, но на "Армията" се играе трудно.

"Опитахме да окажем съпротива, на моменти се получаваше. Имахме някои добри ситуации, но в крайна сметка ЦСКА-София е по-класният отбор.

В момента търсим максимума от играчите, някои играят на различни позиции. Идеята е да избистрим най-добрия състав за плейофите", коментира треньорът на Монтана.

Казах на момчета да играят освободено, но на Българска армия не се играе лесно, няма какво да се лъжем. В средата трябваше да разиграваме повече, имаше доста брак и изритани топки от защитата.

Доскоро във всеки мач влизахме под напрежение, исках да успокоя момчетата. Затова казах, че до края на редовния сезон ще играем просто контроли. Засега има ефект, надявам се да сме готови за плейофите.

В дъното силите са изравнени, който допусне по-малко грешки, ще има предимство. Надявам се на повече голове, защото към момента не успяваме да вкарваме", обясни Атанас Джамбазки.