ЦСКА-София - Монтана, мач от 24-ия кръг на Първа лига, стадион "Българска армия", днес от 17:30 часа, на живо в Gol.bg

Гледайте двубоя на живо ТУК!

Групата на ЦСКА-София

Вратари: Георги Китанов, Александър Конов

Защитници: Божидар Чорбаджийски, Николай Бодуров, Станислав Манолев, Пламен Гълъбов, Антон Недялков, Рафаел Перес

Халфове: Рубен Пинто, Арсенио Нунеш, Александър Георгиев, Руи Педро,  Густаво Кулма, Давид Симао, Никола Колев

Нападатели: Кевин Кубемба, Кевин Меркадо, Милчо Ангелов, Кирил Десподов

Контузени: Фернандо Каранга, Александър Дюлгеров, Стойчо Атанасов, Кристиян Малинов
Наказани: Петрус Бумал

Прогнозата на Gol.bg:

ЦСКА-София ще си връща самочувствието след загубата в дербито с Левски (1:2) преди седмица срещу последния в класирането Монтана. "Червените" са абсолютен фаворит в двубоя на "Българска армия" и единственият въпрос е колко гола ще вкарат на клетия съперник.

Треньорът на домакините Стамен Белчев има известни кадрови проблеми, които обаче далеч не са болка за умиране в подобен мач. Халфът Петрус Бумал изтърпява наказание за натрупани жълти картони и няма да е на линия. Фернандо Каранга, Александър Дюлгеров и Стойчо Атанасов са контузени, а Кристиян Малинов не е готов да вземе участие в мача.

Очаква се атака на ЦСКА-София да бъде водена от Кевин Кубемба, а на фланга вероятно ще започне и другото ново попълнение Кевин Меркадо.

При Монтана липсите са по-малко, но за сметка на това по-ключови. Двубоят на "Армията" пропускат титулярният вратар Корин Брокс и нападателят Стивън Петков. Английският страж е с травма на лявото рамо, а голмайсторът е с разтежение.

В състава обаче се завръща един водещите футболисти в тима - Даниел Генов, както и капитанът Иван Михов, който имаше проблеми с кръста, но вече е готов за игра.

ЦСКА-София ще иска да се реваншира пред своята публика с внушителна победа срещу опашкаря в групата. Разликата в класите е огромна и всичко друго освен домакински успех с поне 2-3 гола при "суха мрежа" би било изненада.

Резултат: 3:0