Цяла България ве­че трети ден не спира да се смее на един от ди­ректорите на „Армия­та" Стойчо Стоилов. Колкото и да обясня­ва, че работи за ЦСКА, очевидно са­мият той чувства клу­ба от Борисовата гра­дина като Литекс, или поне така издаде в ин­тервюто си пред ,Диема Спорт".

На въпрос как смятат да се справят с конкуренци­ята на Лудогорец, ко­ито финансово са много по-силни, Сто­илов отговори: „За щастие във футбола парите не са всичко. Откакто са в „А" гру­па вече 4-5 години, Литекс има положи­телен баланс срещу тях".

Логично думите му предизвикаха вълна от подигравки в соци­алните мрежи. И няма как да е иначе, след като се опитваш да убедиш целия свят, че твоят клуб е истинс­кият ЦСКА, а в ин­тервюто си говориш за себе си като за Ли­текс.

Един от хората, ко ито се присмяха на думите на Стойчо Стоилов, бе популяр­ният футболен агент Георги Градев, който доста често взима отношение по въпроси, свързани с ЦСКА-София. Изказванията  на Стоилов бяха приети не добре дори от „червени" фенове във форумите, които спо­делиха, че е редно ди­ректорите на „Армия­та" да са по-премерени в изказванията си.