ЦСКА очаква португалците Рубен Пинто и Арсенио да се присъединят във вторник към лагера на тима в Австрия, разкри треньорът на тима Стамен Белчев.

Пинто игра като преотстъпен от Беленензеш през миналия сезон, но "червените" държат той да остане в отбора. За Арсенио се считаше, че напуска ЦСКА, за да се завърне в родината си, но той също ще започне подготовка с отбора в Австрия.

"Днес очакваме Станислав Манолев и Густаво Кулма, а във вторник пристигат Пинто и Арсенио. Очакваме и още нови футболисти, с които се водят преговори. Надявам се до 2-3 дни отборът да бъде окомплектован", каза Стамен Белчев пред "Диема".

ЦСКА спечели тристранния блицтурнир в Австрия след две победи днес срещу Вакер (3:1) и Габала (2:0). Срещите се играха по 45 минути.

"От първото полувреме срещу Вакер не съм доволен, но на този етап имаше желание и старание от всички. Но трябва да подобрим още много детайли в играта. Има още много какво да се желае.
Енрике е добро попълнение, тепърва ще показва добри игри. Днес на моменти имаше проблясъци, но на моменти не беше това, което искам. Но нека бъдем търпеливи, той е на 2-3 тренировки с нас", каза още Белчев.