Аспарух Никодимов коментира състоянието на ЦСКА, избухналия диспут между Бербатов и феновете, както и формацията, водена от Валентин Илиев - ЦСКА 1948.

"Следя какво се случва в ЦСКА. Тимът се представя отлично в контролите, което ми дава вяра, че през новия сезон ще имаме реален шанс да атакуваме титлата. Жалко, че ЦСКА не беше допуснат до Европа. Негативите са най-вече финансови и свързани със селекцията. Но все пак има и положителна страна - отборът ще бъде необременен и ще се съсредоточи изцяло върху първенството и атаката на титлата. Дали наистина сме готови за нея, ще разберем някъде след шестия или седмия кръг", смята Паро.

"ЦСКА 1948? Това е несериозно. Просто този клуб няма нищо общо с ЦСКА", категоричен е Никодимов.

"Четох декларацията на феновете, четох и интервюто на Бербатов. Вижте, аз ще споделя собственото си мнение. Нека нашите привърженици, които безкрайно много уважавам, да не се сърдят на Митко. Той е в Берое не заради самия клуб, а защото там треньори са неговите най-верни приятели - Томаш, Мирчев и Кючуков. Те са заедно от юноши. Поради тази причина Бербатов предпочете да тренира с тях. Аз съм сигурен, че Митко не е забравил, че е тръгнал в професионалния футбол от ЦСКА", каза още Паро.