Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев заяви след равенството 1:1 срещу Славия в първия кръг на Първа професионална футболна лига, че "червените" са направили фалстарт.

"Целта ни беше да спечелим и да започнем с победа първенството. Не пресирахме достатъчно Славия, давахме им свободни пространства, а и не можахме да реализираме положенията си", започна спецът.

"Добре е, че създаваме, но лошото е, че изпуснахме. Не се получи. Продължаваме напред, тренираме и така. Нямаше агресия, бяхме далеч от противника, на моменти действахме много бавно с топката. Работим и по подобряването на ефективността ни при статични положения."

"Антон Недялков от понеделник ще се включи в основната група. Надявам се контузията на Каранга да не е тежка и той да бъде готов за следващия ни мач срещу Лудогорец. Когато не победиш на старта, това е фалстарт, но има още много мачове."

"Ще направим всичко възможно да победим Лудогорец, надявам се да подобрим ефективността пред вратата на противника и да спечелим", добави Белчев.