ЦСКА-София е на път да привлече четвърто лятно попълнение. „Червените” са в напреднали преговори за нов играч, като най-вероят­но става въпрос за централен защитник. Очаква се в края на другата седмица да има разви­тие около трансфера. Възмож­но е обаче сделката да се заба­ви и да се осъществи в послед­ните дни на юли или началото на август.

„Червените” искат да се под­силят и с централен напада­тел, но поне досега не са успели да се споразумеят с такъв. За върха на атаката ЦСКА-София търси алтернатива на Фернандо Ка­ранга, като на този етап него­ва резерва е Милчо Ангелов. Предвид шампионските амби­ции обаче отборът търси по-солидна конкуренция на бразилс­кия нападател.

Спортният директор на червените Пламен Марков потвърди пред "Тема Спорт", че селекцията далеч не е прик­лючила. "Има какво още да по­добрим в състава. До последния възможен момент няма да се откажем да подсилим отбора. Има доста време, пазарът зат­варя чак на б септември. Действа се по този въпрос", ка­за Марков.

До момента армейците привлякоха трима нови - брази­леца Енрике Рафаел, португалеца Тиаго Родригес и литовския вратар Витаутас Черниаускас. Не е изключено обаче новите попълнения да станат 4 или до­ри 5. Припомняме, че преди го­дина ЦСКА-София взе трима в послед­ния ден на август - Педро, Пинто и Джордан, а малко след то­ва бе привлечен и Манолев.

"Победа във всеки мач - това е целта пред ЦСКА. Отборът има изконни традиции, които ние сме длъжни да спазим. Да се надяваме, че в края на сезона ЦСКА ще заема първото мяс­то", добави Пламен Марков.

Той не отрече, че клубът иска да натурализира Фернандо Каран­га и Густаво Кулма. „Армейците” обмислят да поискат издаване­то на български паспорт и за Кевин Меркадо.

"Да, опитваме се да правим всичко най-добро за развитие­то на отбора", каза Марков по темата.