Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров не скри разочарованието си от загубата с 0:1 от Лудогорец в дербито на кръга снощи.

"Раздаваме се на максимум, но не можем да ги победим. Според мен е липса на късмет, на моменти и на класа, а те със късмет ни вкарват гол. Искам и ние един път да играем така като тях - без положение да вкараме гол и да бием. Явно сме най-големите каръци", коментира той.

"Създаваме положения, просто не можем да вкараме. Характер ли е, късмет ли е - просто не можем да вкараме, а футболът се играе на голове. Както и да си играл, историята помни резултата. След като не побеждаваш, каквото и да кажеш."

"През второто полувреме хвърлихме всичко, но последните 5-10 минути се уморихме. Не съм сигурен, че имаше червен картон. Съдията каза, че е дал втори жълт за симулация. Грешките се натрупват и губим."

"Като знаеш, че всеки мач излизаш за победа и си задължен да победиш, а първите два мача не тръгваш, както трябва - напрежението ще дойде върху нас. Все пак казвам, че всички футболисти в този отбор имат качества. Въпроса е да покажем характер и с победи се излиза от тази ситуация, но важен е характерът и себераздаването", добави Бодуров.