Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев обяви, че ще продължи да работи за клуба. В няколко спортни медии вчера се появиха публикации за негово напускане. Спекулираше се дали е подал остабка, или е бил освободен. Информациите около Георгиев бяха провокирани от това, че не присъства на мача с Лудогорец в събота. Георгиев внесе яснота пред Блиц Спорт.
 
"Нито съм подал остабка, нито някой ме е отстранявал от ЦСКА. Аз съм на работа в клуба и даже току-що се завърнах с г-н Инджов от базата в Панчарево, където бяхме на инспекция", заяви Милко Георгиев.
 
"Миналата седмица отсъствах, защото имах семейни причини, но сега вече съм отново 6 моя любим клуб и продължавам своята работа. Не е много приятно да се спекулира по този начин с моето име. Всички в ЦСКА се надяваме добрите резултати да се завърнат и аз съм сигурен, че това ще се случи".

"Нека тези, които ни отписаха от борбата за титлата, да не прибързват с оценки и прогнози. Сезонът тепърва предстои да се разбива и да достига връхната си фаза", коментира още Милко Георгиев.