Ивайло Петев се стяга за нов треньор на ЦСКА, пише "Меридиан мач". В момента той е свободен агент, но е отказвал запитвания на мениджъри заради изчакване на развитие на ситуацията на стадион „Българска армия“.

„Червените“ започнаха много слабо сезона и са в дъното на класирането след два изиграни мача, но засега от ръководството обявяват подкрепа за треньора Стамен Белчев. Това обаче рязко може да се промени в началото на следващата седмица, ако ЦСКА направи поредния си мач и загуби от хита Ботев в Пловдив. Шефовете на клуба дълго обявяваха подкрепа и за Еди Йорданеску миналата есен, но румънецът си тръгна, след като видя, че няма съмишленици на „Армията“.

Ивайло Петев бе треньор съвсем доскоро на Динамо Загреб, но бе уволнен непосредствено преди старта на първенството. Петев бе национален селекционер. 

Той е в близки отношения с Гриша Ганчев от периода, в който бе футболист на Литекс. За евентуален пост при “червените“ благоприятна роля би изиграло и това, че е в много обтегнати отношения с ръководството на Лудогорец, където работи преди години. Петев имаше печален опит в Левски, като при представянето си на „Герена“ бе съблечен от феновете заради слуховете, че е привърженик на ЦСКА от малък.