ЦСКА-София победи с хокейното 7:4 Царско село в контролна среща, която се игра днес на Панчарево. Хеттрик за червените наниза Кевин Кубемба, който даде заявка за титулярно място с мощната си игра в атака. Густаво Кулма, който също не игра в мача с Лудогорец, наниза две попадения, а по едно добавиха Никола Колев и Милчо Ангелов.

Старши треньорът на червените Стамен Белчев пусна в игра хора, които по-малко играят в мачовете, а като титуляр започна и каращият проби полузащитник Юнес Кабуни.

Отборът от Втора лига откри резултата чрез Обаси Окечукво, но Кевин Кубемба и Густаво Кулма направиха пълен обрат в кратки срокове, а Кубемба в 20-ата минута направи 3:1. До края на полувремето двата отбора си размениха по едно попадение, като най-напред Окечукво намали на 2:3, а отново Кубемба вкара за 4:2.

След като Царско село изравни веднага в началото на второто полувреме за 4:4 с два гола на Светослав Диков, дойде ред на Кулма да вкара и втория си гол. Милчо Ангелов и Никола Колев също бяха точни за крайното 7:4. ЦСКА-София гостува в 3-ия кръг на Ботев (Пловдив) в неделя от 18.45 часа на стадиона в Коматево.