Шефовете на Септември София ще пуснат жалба срещу съдийството на Стефан Апостолов при поражението с 0:1 от ЦСКА-София.

Новината съобщи помощник треньорът на тима Христо Арангелов, който води срещата от 5-ия кръг на Първа лига, след като Димитър Васев бе наказан за този мач.

От Септември изразиха претенции към Апостолов за извадените от него картони и най-вече за изгонването на Ишмаел Байду  в 65-ата минута на мача.

“Тактически стояхме добре на терена, футболистите изпълниха указанията да действат компактно. За съжаление една грешка реши мача. Доволен съм от себераздаването срещу един много силен отбор, който умее да държи топката и да пресира".

"Още сме плахи в атака, трябва да работим върху това. Хубавото е, че затворихме фланговете на ЦСКА, знаехме, че са силни там. Факт е, че те създадоха много по-малко положения, отколкото в предишните си мачове”, каза Арангелов.

“Забелязах, че картони се даваха само в едната посока. Съдията накъсваше играта, когато ние имахме възможност да контраатакуваме. Това изнерви обстановката, но явно реферът така е преценил".

"Критерият му беше странен, за мен червеният картон е незаслужен. Със сигурност ще подадем жалба, защото в пореден мач съдийството е в наш ущърб”, добави Арангелов.