Един от лидерите на ЦСКА Станислав Манолев нападна остро треньора Стамен Белчев след равенството 2:2 с Левски във "Вечното дерби".

Манолев обяви, че указанията на Стамен Белчев са били след почивката да се даде инициативата на съперника. 

"Питайте треньора защо дадохме инициативата. Аз откъде да знам защо? Такива бяха указанията и се опитахме да ги спазим. Питайте наставника защо бях сменен. Не съм контузен. На всеки му се играе в този мач”, изригна Манолев.

Защитникът на ЦСКА Александър Барт също не остана доволен от равенството 2:2. Французинът заяви пред cska.bg, че съжалява, че “червените” не успяха да вземат победата и да зарадват своите фенове.

“Първо искам да благодаря на феновете, които от първата до последната минута бяха страшни. Съжалявам, че не успяхме да ги зарадваме. Загубихме две точки. Атмосферата беше страшна”.

“Играхме много добре през първото полувреме. През второто можеше много по-добре. Мачът беше за нас, а загубихме нови две точки. Не беше лесен двубой".

"Трябваше през второто полувреме да продължим да играем както през първото. Те държаха повече топката през втората част и вкараха гол. 2:2 пак не е загуба, но за нас не е достатъчно”, каза още французинът.

“Искам да станем шампиони и да вземем Купата. Ние сме ЦСКА, искаме всичко", категоричен е Барт, който сподели, че трябва във всеки мач играчите да дават максимума от себе си по 90 минути, за да се завърнат на победния път”, завърши Барт.