Александър Уенбърг се разписа на два пъти за победата на Кълъмбъс с 5:3 като гост срещу Уинипег в среща от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада. Брандън Саад също вкара в полза на гостите, които постигнаха рекордните за клуба 14 поредни успеха.

Това е изравнено четвърто най-добро постижение в Лигата. Рекордът от 17 последователни успеха е на Питсбърг през сезон 1992-93. В събота вечерта Кълъмбъс играе срещу тима на Минесота, който е с 12 поредни победи. Ник Фолино и Лукас Седлак също се разписаха в полза на Блу Джакетс. Фолино и Зак Веренски се отличиха и с по две асистенции. Сергей Бобровски направи 31 спасявания на вратата на Кълъмбъс.

Шон Матиас, Брайън Литъл и Матийо Перею бяха голмайстори за Уинипег. Стражът Майкъл Хитчинсън се отличи с 30 отразени удара на вратата на Джетс.

В друга среща от НХЛ от тази нощ Минесота надигра Ню Йорк Айлендърс у дома с 6:4. Ерик Хаула, Марко Скандела, Крис Стюърт, Джаред Спърджън, Джордан Шрьодер и Микаел Гранлунд се разписаха в полза на Уайлд. Отборът направи клубен рекорд за три вкарани гола в рамките на само 80 секунди във втория период на двубоя.

Вратарят на домакините Деван Дубник допусна повече от три попадения за първи път през сезона. Ерик Хаула се разписа за 5:4 с шестото си попадение през кампанията, след като удар на Нино Нидерайтер се отби в крака му. Брок Нелсън от Ню Йорк вкара два гола за само 42 секунди в третата част.

Ник Леди и Джейсън Чимера също бяха точни в полза на Айлендърс. Ню Йорк Рейнджърс победи с 6:3 като гост срещу Аризона. Матю Пуемпел се отличи с хеттрик за победителите. Трите му попадения бяха вкарани при числено превъзходство за Рейнджърс. Два от головете дойдоха в края на третата третина.

Ник Холдън, Джей Ти Милър и Крис Крейдър също се разписаха във вратата на домакините. Кристиан Дворак, Антони Дукле и Тобиас Рийдър бяха точни за състава на Аризона.