Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обвини част от играчите си, че били твърде отпуснати през първото полувреме на мача със Сент Етиен от 1/16-финалите на Лига Европа.

На "Олд Трафорд" домакините взеха отлична преднина от 3:0 с хеттрик на Златан Ибрахимович преди реванша във Франция след седмица. Въпреки това обаче взискателният португалец смята, че "червените дяволи" са извадили късмет през първите 45 минути.

"През първото полувреме играхме трагично. Въпреки това задържахме преднината си от 1:0, макар че не го заслужавахме. Всичко стана заради липса на концентрация. На почивката атмосферата беше много забавна, шумна, играчите се бяха отпуснали. И имахме късмет да водим".

"Без пределна концентрация нещата трудно се получават. Помощниците ми също усетиха, че футболистите не са на 100% и се наложи да вземем мерки. Не съм доволен от нагласата. Всеки мач трябва да играем с еднакво отношение", каза Моуриньо.

Специалния все пак е останал доволен от играта на Юнайтед през второто полувреме, когато отборът му вкара още два гола. "Това вече беше друга работа", добави той.