Спортният директор на Левски Даниел Боримиров се закани "сините" да си върнат тъпкано на Хайдук Сплит на реванша в София. Ответната среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа ще се играе след седмица пред празни трибуни на "Герена".

Галерия


"Казах срещу Сутиеска, че нашият отбор е млад, необигран, има още неща да изчиства, отделни детайли. Към края на мача ние бяхме отборът, който опитваше да намери пролука към тяхната вратата, но за съжаление не успяхме Надявам се това да го сторим другия четвъртък. За жалост ще ни липсва 12-ия играч. Сигурен съм, че щяхме да напълним "Герена". Отчасти знам какво се е случило. За мен умишлено се стигна до задържането на феновете, за да не влязат на мача. Мисля, че за реванша ще им го върнем тъпкано", каза Боримиров след загубата с 0:1 в Дугополие.

"Ще подложим Хайдук на натиск от първата минута. Трябва да се възползваме от фактора домакинство. Трябва да търсим и да искаме победата повече от тях. С нищо не ме изненадаха. Видя, че се кондиционно отпаднаха”, добави шефът на "сините", след което обвини главния съдия от Швеция Мохамед Ал-Хаким, че е наклонил везните в полза на Хайдук. В Левски са на мнение, че при контрата, от която "господарите на морето" спечелиха дузпа, е имало нарушение срещу Роман Прохазка.

"Явно съдията не свири това, което се случваше на терена до момента, в който не отсъди дузпа. Преди това имаше фаул срещу Прохазка, но това не е оправдание. Нашари ни с картони, мисля, че критерият не му беше еднакъв към двата отбора", завърши Боримиров.