Още по темата

 

Треньорът на Хайдук Жоан Карийо се оплака от предимството на Левски през уикенда. Днес тимът от Сплит има тежко гостува­не на Локомо­тива, като сре­щата ще е на стадиона на големия съперник Динамо Загреб - „Максимир". В същото време „сините" ще почиват, защото битката с Лудогорец бе отложена.

„Ще трябва да променя състава. Нямам из­бор. Беше много тежък двубой. Имахме само 48 часа да се подготвим. След мача се връ­щаме от Загреб до Сплит, а във вторник оти­ваме към София. Това си е доста път и умора и ще има промени. В същото време Левски ще почива. Иска ми се да можехме и ние да се радваме на същата привилегия, но няма как", обясни Карийо.

„Трудно ни е, защото Левски игра по един начин. Локомотива е коренно различен тим. Те играят с трима бранители отзад и трябва да подходим по различен начин", коментира още Карийо. Той отговори и на критиките от местните медии, че се е забавил със смените срещу Левски.

„Имах план за мача. В първата част бяхме по-добри, както и в някои моменти от второто полувреме. В края Левски имаха възможнос­ти и аз реагирах. Ако мога, бих повторил съ­щия състав", завърши Карийо.