Левски - Хайдук, среща-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа, стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов", 20.00 часа.

Вероятните състави на двата отбора:

ЛЕВСКИ: Митрев, Г. Ангелов, Пиргов, Горанов, Цветкович, Панайотов, Рошу, Нар, Прохазка, Гомес и Мапуку

ХАЙДУК: Стипица, Нижич, Лопес, Мемола, Тудор, Хамза, Влашич, Радошевич, Генцоглу, Ерцег и Футач

Прогноза на Gol.bg:
Първата среща бе спечелена от хърватите с 1:0, така че задачата на "сините" няма да бъде никак лека днес, но с една добра игра в крайна сметка абсолютно всичко е възможно.

Проблемът обаче е в кадровите проблеми, които има Николай Митов. Той включи Яблонски и Вутов в групата за днешния мач, но реално погледнато и двамата имат проблеми, а това е огромен удар за тима. Освен това аут е и Сандберг, който е контузен. 

Нещо повече, днес като централен защитник ще играе халфът Гошо Ангелов.

В състава на хърватите няма контузени и наказани състезатели и техният треньор Жоан Карийо, който демонстрира много високо самочувствие на пресконференцията преди мача, ще може да разчита на всички налични играчи. 

Преди години "сините" са елиминирали този противник и едва ли Хайдук пази добри спомени при визитата си в България, когато отнесе класическа загуба с 0:3.

От ръководството на клуба взеха решение да завишат премиите при продължаване напред.

Въпросът е как ще потръгне играта на "сините" и дали момчетата на Ники Митов няма да се стъписат, особено ако получат ранно попадение във вратата си.

Нашата прогноза обаче е успех с 2:0 за Левски и продължаване напред на "сините".

Прогноза: Левски - Хайдук 2:0