Претендентът за световната титла във Формула 1 Люис Хамилтън обяви, че се намира във формата на живота си и изобщо не се притеснява от критиките, които получава. 

Британецът спечели по доминиращ начин Гран При на Великобритания вчера и вече изостава само с точка от Себастиан Фетел в класирането. 

„Обичам да карам и да се състезавам и мисля, че в момента съм в своя пик. Смятам, че съм по-добър отвсякога. Не съм тук  да се забавлявам, а за титлата“ бе категоричен трикратният световен шампион. 

Хамилтън бе много критикуван преди уикенда, че пропусна промоционално събитие и предпочете да се готви да състезанието, разпускайки в Гърция, но това дори го амбицира още повече. 

„Няма нужда да се поставя под въпрос начина ми на подготовка. Резултатите се виждат на пистата, но ако на някой това не му харесва това не ме притеснява. Зная кое е правилното за мен и какво да правя. Нямаше да постигна всичко това без да съм готов и този уикенд доказа всичко. Много съм доволен, че направих толкова убедително състезание, в което контролирах всичко и не допуснах нито един проблем“ добави той.