Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg. От утре стартират мачовете от осминафиналите на Шампионската лига и в тази връзка ви представяме любопитно интервю с Борис Бонев, който стана победител от груповата фаза на играта на Gol.bg "Прогнозирай и спечели".

Борис събра 258 точки - с пет повече от втория в подреждането. Наградата за шампиона в прогнозите бе цифров фотоапарат. Играта на Gol.bg продължава с пълна сила от утре и отново ще има атрактивни награди. А ето какво сподели и Борис Бонев.

- Борис, от колко време си читател на Gol.bg и с какво те привлече нашият сайт?
Първият ми досег с Gol.bg мисля, че беше свързан именно когато търсих игри с прогнози из нета. Оттам нататък редовно се включвам в игрите с прогнози, които предлагате, а когато имам време, отделям внимание и на статиите в сайта.

- Определено си майстор на футболните залози, на какви други спортове обичаш да залагаш и на какво се крие твоята успеваемост в играта "Прогнозирай и спечели" на Gol.bg?
Интересите ми като цяло са в почти всички спортове, но най-голямо внимание отделям на футбол, тенис, снукър и баскетбол. По отношение на успешните ми прогнози, мисля че е важно да си запознат със събитията и новините около дадения двубой максимално добре и разбира се след това огромна роля играе и късметът.

- С прогнозите на кои мачове от груповата фаза на този сезон на Шампионска лига се гордееш най-много и съответно от кои си се разочаровал и защо?
Връщайки се назад към прогнозите ми през есента, ми прави впечатление, че съм се справил много добре с прогнозите на Атлетико Мадрид, и съм познал доста от двубоите им на точен резултат. Като разочарование бих отбелязал, че не съм се справил особено добре с прогнозите на любимия ми Ювентус.

- На кой роден и европейски футболен отбор си почитател?
Любимите ми отбори са Левски и Ювентус.

- Кой ще стане носител на Шампионската лига?
Надявам се с вярвам, че това ще бъде Ювентус. Други два отбора, които мисля, че са с най-големи шансове са Байерн и Атлетико Мадрид.

- Какво мислиш за представянето на Лудогорец в турнира?
Лудогорец е един вече много добре подготвен отбор за ШЛ и мисля, че ще има своите шансове един ден и да излезе от групата. Към момента останалите родни отбори изцяло трябва да взимат пример от разградчани, като начин на управление на един клуб.

- Ще успее ли България да има редовен участник в турнира и какво пречи на родните клубове за успехи в евротурнирите?
Според мен Лудогорец именно започва да се превръща в такъв отбор, но ако се промени формата на ШЛ, ще бъде вече доста по-трудно постижимо. А проблемите на родните отбори са за мен липса на добри кадри в треньорството по школите, където се изграждат качествата и характера на младите таланти.

- Какви други страсти имаш освен футбола?
Обожавам най-вече киното, както и да се разхождам сред природата в приятна компания.

- Какво е пожеланието ти към останалите читатели на Gol.bg?
Желая на всички читатели на Gol.bg най-вече здраве и да не спират да подкрепят любимите си отбори.

Ето ТУК направете вашите прогнози за мачовете от Шампионската лига и спечелете награди!