Берое и Пирин си спретнаха скучновато 0:0 в среща играна под "Аязмото". Двата отбора едва не спукаха топката и разочароваха тотално зрителите с продукцията си. Срещата премина с малко положения, много битка и закономерно двата отбора си поделиха по точка.

Домакините започнаха атакуващо мача и можеха да вкарат още в началото. Владислав Златинов отправи първия удар, но топката профуча до гредата.

В 7-ата минута Тодор Христов направи хубав пробив по лявото крило, последва остро центриране, но Златинов не можа да опъне мрежата.

Пирин също пропусна. Руслан Иванов излезе на чиста позиция срещу вратаря Илчев, но вместо да стреля, реши да комбинира със свой съотборник и сгреши.

Малко след това вратарят на Пирин Макенджиев получи контузия и играта бе прекратена за няколко минути. Малко преди почивката Руслан Иванов стреля мощно, но Илчев спаси Берое.


Второто полувреме започна с положение за Пирин. Якимов стреля по посока вратата на домакините, но неуспешно.

В 68-ата минута Веселин Пенев стреля с глава, топката рикошира в играч на Пирин и се удари в гредата на гостите. Малко по-късно последва и удар отдалеч на Христов, но Макенджиев улови без проблеми топката.

До края не се случи нищо интересно, освен едно положение на Слави Жеков и логично срещата завърши 0:0.