Президентът на Славия Венци Стефанов изръси поредния си бисер след днешната победа с 2:0 над Видима.

След края на мача той бе запитан относно интереса на чужди клубове към вратаря на ЦСКА Райс М'боли. Правата на алжирския национал държи Славия, а на "Армията" той играе под наем.

"Ако желаещите да го купят не контактуват с мен, трябва да контактуват с арменския поп. Той е на Славия. Всичко е бизнес. Вие смятате ли, че този вратар, който пази в момента на вратата на Славия е слаб. Има запитване за него от Хора на софийските девойки", отсече Стефанов.

Белият бос не остана доволен от отбора си, въпреки успеха над Видима.

"Не съм доволен от мача, защото показваме стара слабост. Вкарваме гол, а след това се отпускаме и чакаме едва ли не противникът да изравни. Искам Славия във всеки мач да играе за победа. Искам Славия като излезе, съперникът да е респектиран. Иначе се вижда, че отборът променя облика си".

Венци Стефанов коментира и новия селекционер Лотар Матеус и заяви, че от Изпълкома вече му се бъркат в работата.

"От Изпълкома казват на Матеус кой да вземе в отбора. Аз виждам, че тези, които имат членове в Изпълкома, имат и футболисти в националния. Аз не мога да обвинявам Матеус. Футболистите на Славия се доказват сами. Благо Георгиев - викаха му такъв и онакъв, а сега едва ли не мачовете не започват без него. Чавдар Янков по същия начин, Рангелов – също. Славия няма нужда да продава играчите си чрез националния отбор".