Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев нападна главния съдия Антон Генов и помощника му Веселин Мишев след днешното 2:2 с Миньор в Перник.

"Знам им цената на Веско Мишев и Антон Генов. Това са евтини съдии. Това са едни хора, които нямат място на стадионите. И колкото по-бързо се отърве България от такива като тези, толкова по-добре за българския футбол", избухна Зума след мача.

"Те се подиграват не само с играчите, с публиката и ръководителите. Подиграват се със себе си. Те са такива тъпегьози, че въобще не им пука от нищо. Те дойдоха тук, смятайки, че след като мачът не се предава по-телевизията, могат да се гаврят с всички. Ощетиха ни през целия мач. Не ни дадоха нито един фаул, когато нашите футболисти приближаваха наказателното поле на Миньор", продължи Бонев.

Административният директор на пловдивчани Атанас Узунов пъх нахлу в съдийската стая след мача. В щаба на Локо са гневни и на червения картон на Базил Де Карвальо след сигнал на страничния съдия Мишев, който видя удар без топка в 53 минута на мача.

Христо Бонев иначе похвали Миньор за отличния терен. Настилката на "Станиона на мира" бе сменена съвсем скоро.