Драган Канатларовски може да се върне на Лаута. Преговорите между президента на клуба Коко Динев и македонския треньор са в напреднала фаза.

Канатларовски беше треньор на Локо през 2008 г., но си тръгна след неразбирателство с Галя Топалова, която тогава бе собственик на клуба.

Освен от Локомотив Канатларовски има оферта и от корейски клуб. Тя е по-изгодна във финансово отношение и не е изключено македонецът да поеме към Азия.


Както е известно, Локомотив търси треньор, тъй като Христо Бонев ще освободи поста. Зума има здравословни проблеми и ще се подложи на операция на колената.


Феновете на Локо (Пд) и съдийската комисия не са съгласни със скандала, който Христо Бонев вдигна срещу съдийството в мача с Миньор (2:2) в Перник.

В сайта на феновете lportala.net е дръпната здрава критика на играта на отбора. Авторът Стоян Грозлеков въобще не акцентира върху съдийството като основен фактор за равния мач, макар че има претенции към червения картон на Карвальо. Асоциацията на съдиите пък настоя Христо Бонев да докаже обвиненията си.


"Или да извади ясни доказателства, или да се извини", заявиха от асоциацията в декларация.
"Защото когато се каже "а", трябва да се каже и "б". Хвърлянето в публичното пространство на непроверени и клеветнически твърдения само вреди на атмосферата в българския футбол".