Семеен скандал се задава за племенника на Йордан Лечков - Иван Стоянов. Халфът на националния отбор пробвал, но неуспешно, да свали гаджето на футболист на Левски.

Девойката гради кариера на еротичен модел и има зад гърба си няколко сесии за мъжки издания. Левскарят пък е младият нападател Александър Киров.

Стоянов живее на семейни начала с годеницата си Деница, от която има дъщеря - Сиана. Въпреки това обаче роднината на Лечков задявал Виолета Николова и вероятно е щял да кръшне на майката на дъщеря си, но не му се отворил парашутът.

Вуйчовото направил няколко опита да се докопа да дългоногата брюнетка и не се спрял дори пред факта, че Виолета споделя леглото на колегата му Киров.

Стоянов издирил телефона на сексапилното гадже на левскаря преди няколко месеца, след като не могъл да отлепи очи от нея в зимен курорт, където зърнал за сефте Виолета, пише "Уикенд".

Виолета от раз отрязала Вуйчовото с мотива, че си има сериозен приятел, при това негов колега и му казала, че не е удобно да продължи да й телефонира.