Треньорът на Пирин Костадин Ангелов призна, че неговите възпитаници ще излезнат с респект срещу ЦСКА. Орлетата гостуват на "Армията" в среща от 28-ия кръг на "А" група.

"Излизаме срещу ЦСКА с респект, но без напрежение. От мач като този можем само да спечелим. Парадоксът в тази среща е, че отбор, борещ се да не изпадне, играе с един от лидерите в първенството".

"Това не означава, че отиваме да загубим, както във всеки мач досега, ще играем за победа.
ЦСКА е най-добре играещият отбор в момента. Всяка подготовка за един мач в основата си има за цел гонене на победата, но вече изпълнението на всички указания реално е много трудно срещу един такъв силен отбор".

"Затова казвам, че имаме респект. За нас мачът на годината ще бъде срещу Черноморец.
Ние нямаме основни играчи, всички са ни основни. Ако направите една статистика, ще видите, че почти всички са почвали мачове и са играли".

"От абсолютно всички съм доволен и смятам, че каквото и да стане с Пирин и който и да си тръгне, това са играчи, които имат потенциал. Вижте един младежки национал като Венци Бенгюзов чак сега влиза в групата. Това означава, че има много сериозна конкуренция в отбора", заяви треньорът.


"Знаете, че във всички медии се пишеше, че няма да има Пирин, че няма да вземе лиценз, че няма състезатели, че няма потенциала, че няма точките. Отборът обаче го има, въпреки, че все още не е останал в групата", завърши специалистът.