Босът на Локомотив Коко Динев бе видимо ядосан и бесен от поредната издънка на "смърфовете" по време на лятната подготовка на отбора. Днес Локо стигна само до 0:0 с Банско в контрола.

„Меко казано съм ядосан. Играем слабо и разочарованието ни вече е в повече. Треньорът ни обяснява, че са много изморени и заради това се получават тези неща. Да се надявам наистина това да е причината”, заяви Коко след проверката. 

„Знаете селекцията при нас не свършва, докато е възможно да правим трансфери. Не търсим нещо конкретно. Но, ако изникне нещо, което да ни задоволява като финансови условия и да е по-добър от тези, които имаме, то ние сме готови да го привлечем".

"Засега няма нещо конкретно. Единствено чакаме аржентинския централен защитник, който ще дойде в петък в Пловдив. Аз лично се надявам, че нещата ще се оправят", оптимист е Динев.

"Отдаваме всичко на подготовката ни. Много тежки тренировки. Дано наистина това да е причината, че са преуморени футболистите в момента. Сега ще намалеят тежките занимания и ще видим какво ще се промени.”

Собственикът на Локомотив пожела успех на двата отбора, които играят днес мачове от турнира Лига Европа. „Като българин искам да им пожелая успех. Дано се представят добре. Да се надяваме, че ще защитят подобаващо честта на А група”, завърши Коко.