Все по-малка изглежда вероятността есенния хит на Черноморец Жужу да акостира на Герена.

Акулите са пожелали непосилните 600 000 евро за своята звезда като по този начин са охладили мераците на Левски за трансфер на алжиреца.

Според запознати, лично новият шеф на сините Иво Тонев се е свързал с бургазлии в четвъртък, за да научи каква е цената на футболиста.

Херо обяснил, че това е цената, която е поставена от клубното ръководство и тя е еднаква и за столичани и за чуждите клубове, които проявяват интерес към Жужу.


Алжирецът вече бе близо до трансфер в турския Самсунспор, където преди години игра и спортният директор на Левски Георги Иванов, но играчът не успя да се разбере за личните си условия.


Анеси Абел пък хвърли в смут ръководството на клуба. Нападателят, който направи истински фурор в "А" група през есента, е заявил на ръководството, че повече не желае да играе за тима на "акулите".

Нещо повече - Анеси е споделил, че смята на приключи футболната си кариера и да се прибере в родината си Мадагаскар, независимо, че е само на 21 години.


Шефовете на бургаския тим заявиха, че нямат финансови задължения към състезателя и затова не могат да дадат логично обяснение за постъпката на играча, който вече си стигна багажа и напусна Черноморец.

Мениджър на Анеси е Мадам Ба, която набра популярност в България покрай Гара Дембеле.
От Черноморец обаче не изключват възможността мениджъри да промиват мозъка на Анеси и действията на футболиста да са грозна постановка.

Целта била нападателят да разтрогне настоящия си контракт и да премине в друг отбор като свободен агент и заедно с неговия агент да приберат сериозна сума на ръка.