Уругвайски стрелец може да подсили родния вицешампион Левски. Става дума за 24-годишния Бруно Форнароли, който е собственост на италианския тим Сампдория.

От лагера на бившия европейски клубен вицешампион обявиха, че преговарят със "сините" и с кипърския Омония Никозия за евентуален трансфер на ненужния нападател.

Южноамериканецът е роден на 7-ми септември 1987 година, висок е 175 сантиметра и е юноша на уругвайския Насионал, за който изиграва 20 шампионатни мача и бележи 12 гола. Това прави впечатление на скаутите на Сампдория, които го купуват през лятото на 2007 година.

Въпреки това нападателят записва само 10 мача за отбора и в последните три сезона е бил преотстъпван на аржентинския Сан Лоренсо, втородивизионния испански Рекреативо Уелва и уругвайския Насионал.

За 2011 година Форнароли има 4 гола в 9 мача за Насионал, а през август се връща в Сампдория и взема участие в 7 срещи на тима.

Напълно възможно е именно Форнароли да бъде така чаканият нов нападател на "Герена", който да влее "свежа кръв" в офанзивен план на кандидат-шампиона от стадион "Георги Аспарухов".