Мениджъри от Кипър ще бъдат на трибуните на стадион "Васил Левски" по време на вечното дерби между Левски и ЦСКА в неделя.

Те ще наблюдават предимно футболисти на "сините", като тяхна приоритетна цел ще е Дарко Тасевски. На този етап обаче е твърде вероятно македонецът да не започне като титуляр.

Както е известно, халфът почти сигурно ще бъде продаден след края на сезона. Другият играч, който ще бъде следен под лупа от емисарите е Владимир Гаджев.

В същото време се разбра, че Станислав Ангелов-Пелето със сигурност ще се завърне на "Герена". Универсалният футболист се разбра за договор със "сините" от лятото, съобщава "Меридиан мач".

Той ще дойде в Левски като свободен агент, след като договорът му с Анортозис Фамагуста изтича. Пелето води дълги преговори с ръководството на "сините", преди двете страни да стигнат до сделка.

Очаква се в края на следващата седмица Ангелов да сложи подпис под предварителен контракт за 1 година.

Пелето бе пред завръщане на "Герена" още през зимната пауза, но от Анортозис отказаха да разтрогнат договора му. Иначе интерес към него имаше още от ЦСКА, Литекс и Лудогорец.