Халфът на Локомотив Пловдив Христо Златински отрече спекулациите, че вече се е договорил с друг клуб. Контрактът му с черно-белите изтича на 30 юни, но все още не го е удължил.

Вече усилено се говори, че той е в селекционните плановете на столичните грандове Левски и ЦСКА.

„В момента си почивам. Не ми се говори за трансфери и други подобни истории. Мога със сигурност да заявя, че започвам подготовка с Локомотив Пловдив. Феновете ще ме видят на 15 юни на „Лаута“. Останалото са спекулации“, заяви националът.

Дефанзивният халф вече отхвърли една оферта от кръвния враг на смърфовете Ботев Пловдив, а е желан и от китайкси клубове.

„Имам конктракт с Локомотив Пловдив до 30 юни и ще го изпълня. Не съм водил преговори с нито един друг отбор. Ще остана докрай лоялен с клуба".

"Мога обаче да кажа, че нямам оферти от Левски и ЦСКА. Какво ще стане като изтече контрактът ми обаче още не е ясно“, каза полузащитникът.

Твърди се, че Локомотив Пловдив ще направи всичко възможно да го задържи в редиците си, като ще увеличи заплатата му с 30%.

От клуба пък обявиха, че очакват всички играчи, на които договорите им изтичат в края на месеца, ще се явят на първата тренировка.

Чуждестранни мениджъри пък са затрупали с треньорът Емил Велев с предложения за нови попълнения.

Кокала обаче обяви, че на този етап не бърза с привличането на играчи, тъй като първо трябва да е нясно на кои от настоящите си футболисти ще може да разчита и през следващия сезон.