Новият човек в управата на Левски Иван Вуцов заяви, че мачът срещу Черноморец в събота ще бъде труден, но Илиан Илиев е добре подготвен за стила на игра, който ще предложат футболистите на Димитър Димитров-Херо.

„По принцип няма значение с кого стартираш, ако си уверен във възможностите си. Сега обаче виждате, че Левски е малко разколебан в организацията на играта. След отпадането от Сараево футболистите постепенно ще намират себе си".

"Черноморец е труден противник, срещу когото мачовете винаги са напечени. Херо изгради силен тим в Бургас, нищо, че някои от звездите му си тръгнаха. Надявам се Илиан Илиев да е подготвил добре отбора психически, защото след отпадането в Европа, това е основният проблем – играчите да си избистрят главите".

"Трябва да се внимава, защото след слабия старт в турнирите миналата година Левски тръгна лошо и в първенството. Сега се надявам това да не бъде така. Играчите нямат право да се травмират, защото все пак повечето от тях са опитни и са задължени да измият срама с добро представяне в А група".

"Илиан Илиев е млад, но вече няколко пъти се е изправял срещу Херо и е подготвен за тактически му ходове. Ще бъде доста трудно срещу Черноморец, аз обаче съм сигурен в победата ни".

"Надявам се феновете да подкрепят отбора, въпреки че бяха доста разочаровани след загубата от Сараево. Но нека напълнят стадиона, за да дойдат и по-добрите дни”, каза легендата на сините.

Той е на мнение, че след поредната си грешка в защита Иво Иванов е бил окончателно съсипан психически и затова е било взето решението той да се върне в Берое. „При Иво нещата се развиха зле. Всяка година допускаше по една сериозна грешка, която го смазваше психически и оттам идваха следващите му неубедителни изяви".

"Първо с автогола си срещу Лил, а сега с първото попадение на Сараево в реванша. Той не можа да преодолее тежките моменти и това в крайна сметка доведе до решението на Илиан Илиев да го върне в Берое. Жалко за него, защото когато дойде на „Герена” изглеждаше, че има качества, но за две години така и не можа да ги покаже”, завърши Вуцов.