В Лудогорец са решени на всичко този път да тръгнат с победата в първия кръг. В събота разградчани гостуват на Черно море.

Както е известно, през миналата кампания възпитаниците на Ивайло Петев тръгнаха с 0:0 срещу Локо Пловдив, като мачът се игра в Каварна.

Този път орлите са надяват морето да им донесе късмет. С цел допълнителна мотивация ръководството на Лудогорец е обещало сериозни премии при успех на негостоприемния „Тича“.

Ако шампионът тръгне с три точки срещу моряците играчите ще приберат по 2000 лева. В предишния шампионат зелените биха варненци като гост през есента с 1:0, но през пролетта изненадващо загубиха у дома с 0:2.

Интересното е, че въпреки че отпаднаха от Динамо Загреб в квалификациите за Шампионската лига, разградчани пробраха по 5000 евро на калпак за двата си силни двубоя срещу хърватския първенец.

Снощи пък Ивайло Петев положи най-важния си изпит за ПРО лиценз. На „Лудогорец Арена“ той води тактическо занимание на тима си, което бе оценявано от доцент Цветан Желязков от НСА. Той завежда катедра „Теория на спортната тренировка“.