Капитанът на Левски Станислав Ангелов-Пелето е възстановен от контузията си и ще се завърне в състава на сините за мача с Лудогорец.

Треньорът на сините Илиян Илиев е обнадежден, че Пелето ще проведе няколко пълноценни тренировки и ще може да излезе на стадиона в Разград рамо до рамо с Владимир Гаджев.

Първата си тренировка за седмицата Левски ще проведе днес от 15,30 часа, когато ще се узнаят повече подробности за състоянието на 34-годишният Ангелов.

Двубоят в Разград е очакван с огромен интерес от сините фенове. Желаещите да проследят мача на живо са над 1000, а капацитетът на сектора за гости на "Лудогорец Арена" е 600 места.

Треньорът на Левски най-вероятно ще пусне в атака и двамата си нападатели в неделя срещу Лудогорец. Синята атака ще бъде водена от португалския таран Жоао Силва, докато малко зад него ще оперира голмайсторът на тима Базил де Карвальо.

От началото на сезона само един път Левски е излизал в тази формация на нападението - срещу Локо Пд. В този мач Силва бе най-добрият на терена, докато Карвальо се губеше.

През тази седмицата старшията на сините ще има задачата да научи двамата да не си пречат пред противниковата врата, а да си помагат и да реализират голове.

Освен добрата форма, в която навлиза с бързи темпове Силва, другата причина за титулярното му място е ужасяващото представяне на прехваления Марсиньо.