Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров-Кривия не спести комплиментите си към новия наставник на тима Станимир Стоилов.

"Той е може би най-добрият клубен треньор в България. Всички знаем постиженията му. Всички ботевисти трябва да подкрепят треньора и най-вече отбора, за да имаме успехи", започна Александров.

"Искам да изкажа благодарност към Феро за свършената работа до този момент. Не сме искали да става така, но във футбола има и такива моменти, назначен съм да отговарям за организацията на отбора, да казвам мнението си на ръководството и собственика за това."

"Моето мнение е, че отборът не се разви в прогрес, а в регрес. Играхме 4-5 добри мача, след това отборът тръгна надолу. Тежко ми е да говоря за смяната, но това е факт. Всичко е съгласувано обаче със собственика. Той взима най-важните решения."

"Пожелавам на Мъри да имаме повече поводи за радости. Всичко за футболни въпроси и трансфери вече единствено към Мъри Стоилов, защото той ще дава обяснения пред вас."

"Ако се наложи, ще сменим и 20 треньора, докато намерим най-правилния. Имал съм възможност да играя с Мъри, но ще сменим и 20 треньора, докато намерим онзи, който е най-подходящ за Ботев", завърши своето изказване Сашо Александров.