Бившият национален селекционер и легендарен футболист и наставник на Левски Иван Вуцов направи любопитен коментар за представянето на футболните ни лъвове при гостуването на Италия в Палермо.

"Направихме един добър мач от гледна точка на начина и подхода към него. Действахме сериозно, отговорно и правилно. Момчетата се стараеха да изпълняват всичко, което им е казал треньорът".

"Допуснахме една малка грешка, която се оказа и решаваща – при отбелязването на гола. Тя е тристранна – първо на единия защитник, после на другия, а можеше и вратарят да помогне, но не стана“, каза пред "Тема спорт" бившият изпълнителен директор на БФС.

„Пропуснахме много добри положения за гол и оставаме неудовлетворени. Можехме да победим и да натрупаме авторитет пред един бивш световен и европейски шампион. Определено трябва да съжаляваме, защото изпуснахме шанса си да станем първи в групата".

"Остава да задържим второто място, което също е доста трудно с два мача като гост и трети с Чехия у дома. Дано да успеем. Но и да го сторим, ще се натъкнем на друго нещо – доста силни отбори ще останат на баражите като Франция, Португалия или Русия, Швеция“, добави Вуцов.

„За предстоящия мач с Малта няма какво друго да говорим освен задължителна победа. Но съперникът в никакъв случай не е за подценяване. И все пак, ако подходим сериозно, независимо че се е натрупала умора у момчетата, ще победим“, каза съветникът към УС на Левски.