Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович за пореден път остана разочарован от представянето на своите възпитаници след загубата с 0:2 от Лудогорец на "Герена".

Той заяви, че през първото полувреме Лудогорец дори е пребил Левски. Сърбинът допълни, че вторият гол, който се получи след груба грешка на "синята" защита, обикновено се вижда само в мачове с участието на юноши.

"През първото полувреме не се получиха нещата, които бяхме замислили предварително. Играта не ни вървеше изобщо, а съперникът буквално ни надигра, дори ни преби. През второто полувреме се хвърлихме и опитахме да върнем гол, но не се получи", заяви огорчено сърбинът.

"Задачата ни преди този мач беше много тежка. През последните 4 домакински мача, преди този с Лудогорец, Левски беше спечелил само 4 от възможни 12 точки. Искахме да дадем началото на нещо ново в сезона на Левски, но нямахме шанс".

"Първото попадение на Лудогорец падна след стандартна ситуация, която е характерна за отбора им, докато гол като втория обикновено се вижда само в юношеските мачове".

"Всички в отбора трябва да научат какво значи емблемата на Левски. Тя е повече от тях, от мен или от когото и да било", завърши младият специалист.