Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев е оптимист преди гостуването на "милионерите" на ПСВ Айндховен за Лига Европа. Срещата е утре в Холандия.

„Нормално е настроението в отбора да е приповдигнато. За първи път ще участваме в групите на този турнир. Нормално е да се вълнуваме и да имаме очаквания за добро представяне".

"Пожелавам си на Коледа настроението ни да бъде още по-добро“, коментира Петричев. Футболът затова е интересна игра, защото докато съдията не даде последен съдийски сигнал, никога не можеш да кажеш какъв ще бъде резултатът".

"Аз лично съм оптимист, че нашият отбор ще се представи добре в Холандия. Пак казвам, аз съм оптимист. Вярвам на отбора, вярвам на треньорския щаб и се надявам да представим добре България“, каза още той.

„Нормално е проектът „Лудогорец“ да се развива възходящо. Ние минахме на по-висок етап, тъй като две години сме шампиони и сега нашата цел е добро представяне в Европа. Аз лично много се надявам, че тези мачове в Европа няма да ни повлияят на представянето в България“, завърши Петричев.