Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров - Херо беше доста разочарован след края на срещата с Левски, загубена от тима му с 1:3.

Херо посочи Бруно Оливейра като главен виновник за поражението. Португалецът допринесе и за трите попадения на "сините". При първото той направи асистенция на Миро Иванов, след това си вкара и автогол, а при третия гол не се изтегли навреме, за да остави Гари Родгирес в засада и холандецът вкара.

"Според мен автоголът ни прекърши. Той се случи в момент, когато диктувахме играта на терена и изтървахме доста положения, особено на Фонсека и Преслав Йорданов", каза Димитров пред камерите на ТВ 7 след мача.

"Оливейра изигра много слаб мач, а такъв автогол не се допуска дори в подготвителните групи. Това изигра голяма роля за развитието на мача. Трябваше да започнем да играем на постепенна атака, а на нас ни е трудно да го правим", обясни още той.

"В крайна сметка това са ни възможностите. Стояхме по-добре до автогола. Не мога да кажа къде ще завършим в края на сезона. Знам за проблемите на отбора и ще се старая да ги изгладя. Имаме големи тревоги със състава, тъй като не успяхме да привлечем достатъчно футболисти, а през лятото за пореден път се разделихме с почти целия състав", припомни Херо.